Nanne Sluis

Arbeidsrecht

Nanne Sluis is sinds 1992 advocaat en heeft zich al snel gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Door zijn jarenlange ervaring als arbeidsrechtadvocaat weet hij snel tot de kern van de zaak door te dringen. Nanne is hierdoor in staat u van adequaat advies te voorzien. Geen 'enerzijds/anderzijds adviezen', maar een duidelijk advies waar u verder mee kunt.

Nanne is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en heeft zich geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten voor het rechtsgebied arbeidsrecht

Menno Godthelp

Arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht

Menno Godthelp is sinds 1996 advocaat en heeft diverse specialisatie opleidingen gevolgd op het gebied van het contractenrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Hij adviseert en procedeert op het snijvlak van deze gebieden. Menno is vindingrijk, pragmatisch, resultaat- en oplossingsgericht. Menno wordt vaak al in een vroegtijdig stadium om advies gevraagd, juist om juridische problemen te voorkomen.

Menno is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en heeft zich geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten voor de rechtsgebieden arbeidsrecht en ondernemingsrecht (met subrechtsgebied fusie en overnames).

windroos team

Ons team

De advocaten van Windroos Advocatuur zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Door onze focus op deze rechtsgebieden kunnen we waarmaken wat we beloven. Namelijk: Naast goede bereikbaarheid, specialistische rechtsbijstand en werkbare adviezen.

Nanne Sluis

Arbeidsrecht

Maak kennis met Nanne

Menno Godthelp

Arbeidsrecht, ondernemingsrecht,
contractenrecht

Maak kennis met Menno

Maak een afspraak

Mail Ons

We zijn maatschappelijk betrokken en steunen onder andere Landschap Noord-Holland en Zeesleepboot Holland.

Landschap Noord-Holland

Als je in Noord-Holland woont is de natuur altijd dichtbij. Zelfs als je in de grote steden bent. Strand, duinen, weilanden, parken; van deze schoonheid en rust kun je altijd genieten, alleen of met anderen. Dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan, vaak met onze hulp. Als je wilt blijven genieten van die prachtige natuur moeten we samen aan de slag. Samen maken we Noord-Holland mooier. Doe je met ons mee?

Lees meer

Zeesleepboot Holland

De stichting Zeesleepboot Holland heeft als doelstelling om de zeesleepboot Holland als varend erfgoed te behouden, herstellen en exploiteren. Daarbij wil zij zoveel mogelijk mensen in staat te stellen kennis te nemen van de Holland, haar geschiedenis en sociaaleconomische betekenis. Uitgangspunten hierbij zijn een cultuurhistorisch verantwoord bestendig gebruik en een financieel sluitende exploitatie.

Lees meer